Fredensborgs Herrgård

Boende | Konferens | Golf | Bröllop

Boka idag

Betalning
Våra presentkort betalas med kort direkt via vår hemsida. Så snart köpet är genomfört skickas presentkortet till dig via e-mail. Inga extra kostnader eller avgifter tillkommer. Önskar du få ditt presentkort utskrivet och skickat via post tillkommer en avgift på 50 kr. Alla beställningar postas inom 2-3 vardagar. Kontakta oss per telefon vid brådskande leveranser.

Värdehandling
Presentkortet går inte att ersätta med kontanter. Presentkortet är en värdehandling som kunden bör vara aktsam om och medtages vid bokad vistelse. Det gäller endast i original och presentkortet är inte kopplat till en viss person. Fredensborgs Herrgård ansvarar inte för förlorat presentkort.

Valuta
Alla priser är angivna i Svenska kronor (SEK)

Moms
Vid presentkortsförsäljningen utgår ingen moms. Momsen redovisas först vid nyttjandet av presentkortet.

Giltighetstid
Alla våra presentkort har en giltighetstid på 2 år från inköpsdatum. Våra presentkort gäller på hela vår anläggning och kan således användas som betalning av såväl boende, paket och besök i vår restaurang. 

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.