Våra rum

Bo mitt i den natursköna omgivningen med barnvänliga utemiljöer

Varmt välkommen hit

Ett standardrum på Fredensborgs herrgård har en dubbelsäng, dusch, WC, TV, Wifi och de flesta är belägna med utsikt mot sjön, herrgårdsparken eller den vackra smålandsnaturen som omger oss. Rummens storlek är ca 16-17 kvm och kan som mest rymma 3 sängplatser (dubbelsäng + 1 extrasäng) Dubbelsängen är två bredvid varandra ståendes sängar. För familjer bestående av 2 vuxna och 2 barn finns våra familjerum.

Största antalet rum finns i konferensdelen. I herrgårdsdelen finns olika rumstyper bl.a våra minisviter.

Husdjur är välkomna mot ett extra tillägg. Vi har endast ett begränsat antal av denna rumstyp och behöver därför bokas i förväg.

Ett presentkort är alltid en uppskattad gåva. Köp ditt presentkort här >>.

Standardrum

Ett standardrum på Fredensborgs herrgård har en dubbelsäng, dusch, WC, TV, Wifi.

Dubbelrum superior

Dubbelrum superior är lite lyxigare och har liksom standardrum en dubbelsäng, med utsikt mot herrgårdsparken.

Minisvit

Få den riktiga herrgårdskänslan i våra mysiga minisviter!

Familjerum

På sommaren fylls Fredensborg med glada familjer som besöker vår bygd främst tack vare Astrid Lindgrens Värld. Naturen runt vår herrgård är en riktig smålandsidyll och passar för barn med spring i benen.

Long stay

Behöver du ett någonstans att bo under en längre period? Vi erbjuder två typer av rum för dig som är på jakt efter ett långtidsboende.

Djurrum

Vi erbjuder även rum för våra fyrbenta vänner!

Galleri

Boendepaket

Familjepaket

Från 2 140kr/dygn

Mord på Herrgården

Från 2 150 kr/person

Hos oss finner du

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.