Nyårsfirande

Varmt välkommen hit

Avsluta året med en riktigt trevlig nyårshelg på vintervackra hotell Fredensborgs Herrgård nära Vimmerby i Småland! Vi serverar en härlig nyårssupé med bubblande drycker och avslutar kvällen med musik av Klas Johnsson som spelar upp till dans i vårt samlingsrum Bullerbyn.

31/12 2023 – 1/1 2024

Pris Nyårspaket: 2 350 kr/person

Enkelrumstillägg 345 kr

Priset inkluderar del i dubbelrum standard med halvpension. Tillägg för superiorrum eller minisvit tillkommer. Arrangemanget startar med välkomstdrink 31/12 och avslutas med frukost 1/1. Lunch kan köpas till 1/1. Det går bra att checka in redan från kl. 12.00.

Pris Extradygn 1-2/1: 930 kr/person
Priset inkluderar del i dubbelrum med halvpension.

Prel program 

Nyårsafton 31/12

Under dagen finns smörgåsar och kaffe till försäljning i baren och dryckespaket till kvällen kan köpas i receptionen.

15.00 Tipspromenad, därefter bjuds det på kaffe nere vid sjön Gissen. Njut en stund i vår kajuta på bryggan.

18.30 Välkomna på nyårsdrink i Bullerbyn.

19.00 Nyårssupén serveras i restaurangen. Dans till levande musik.

23.45 Samling utomhus, hotellet bjuder på nyårsbubbel med tilltugg och vi lyssnar på nyårstal.

Nyårsbad i Gissen!

Passa på att boka nyårsbadet i vår vedeldade badtunna som ligger vackert vid sjökanten. Här finns varm bastu på bryggan och ett uppfriskande kallt vatten i sjön!

Nyårsdagen 1/1

8.00-10.30 En förlängd frukost med lite småvarmt för de som så önskar.

11.30-13.00 Lunch finns att köpa redan från 11.30 för er som ska avresa vid lunch. Boka gärna detta i god tid så vi vet hur många som stannar till lunch. (Detta ingår inte i nyårspaketpriset utan betalas separat av varje gäst)

Betalning ska vara oss tillhanda senast 2023-12-08. Avbokningar som sker före 2023-12-17 återbetalas med ett avdrag på 1000:- per rum, därefter sker ingen återbetalning.

Önskar ni göra en förfrågan eller bokning? Kontakta oss via info@fredensborg.com, 0492-306 00 eller via formuläret här!

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Vanliga frågor

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.