Höstgolf

Bo 3 nätter – betala för 2!

Varmt välkommen hit

Spela golf i höst på Fredensborgs Herrgård!

Det här är ett paket för er som ännu inte känner er klara med golfsäsongen och som önskar bege er ut på banan under hösten. Fredensborgs Herrgård erbjuder nu höstens golfpaket ”bo 3 nätter – betala för 2!”.

Erbjudandet gäller för bokningar som görs fram till den 1 november 2023.

Ni spelar på Tobo Golfklubbs vackra 18-håls golfbana som omger Fredensborgs Herrgård.  I paketet ingår:

  • Golfpaket med frukost inkluderar övernattning i enkelrum eller dubbelrum, frukost och greenfee.
  • Golfpaket med halvpension inkluderar kvällens tvårätters middag (förrätt/varmrätt) i restaurangen, övernattning i enkelrum eller dubbelrum, frukost och greenfee.


Priserna är per person och dygn inklusive frukost eller halvpension och greenfee.

 Med frukost vardag Halvpension vardagMed frukost helg Halvpension helg 
Del i dubbelrum Må-tor 1.285:- Må-tor 1.745:- Fre-sön 1.365:-Fre-sön 1.825:- 
Del i dubbel superior Må-tor 1.385:-Må-tors 1.845:-Fre-sön 1.465:- Fre-sön 1.925:-

Tillägg för enkelrum: 345 kr per dygn. (Alla priser är inklusive moms).

Sista natten är således gratis och då ingår boende med frukost. Önskar ni ge er ut en sista gång inköpes greenfeecheckar separat direkt via Tobo GK.

Vanliga frågor

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.