Herrgårdsjul

Varmt välkommen hit

Fira en riktig herrgårdsjul på Fredensborg med julgodis, julmat, julotta och allt annat som hör julen till. Låt oss skämma bort hela familjen. Här finns vedeldad badtunna och isvaksbad. Efter julpromenaden brinner brasan inbjudande i våra vackra salonger. Programmet innehåller aktiviteter för alla. Knep & Knåp, ev. musikunderhållning och julglögg på bryggan. Naturligtvis får vi besök av vår egen tomte som anländer till dansen runt granen med stor säck på ryggen. Lekrum för barn, biljard och pingisrum finns på hotellet för de som vill aktivera sig på egen hand.

23-26 december 2023

Pris 6 495 kr/person (för barn 3-12 år gäller halva priset)

Enkelrumstillägg 1035 kr

Priset inkluderar del i standard dubbelrum med helpension. Tillägg för superiorrum eller minisvit tillkommer. Arrangemanget startar med middag 23/12 och avslutas med frukost den 26/12. (Arrangemanget gäller tre övernattningar, önskas kortare vistelse lämnas ingen rabatt).

Betalning ska vara oss tillhanda senast en månad före ankomst dvs 2023-11-23. Avbokning som sker en vecka därefter, dvs tre veckor före ankomst, återbetalas med ett avdrag på 1000:-/person. Avbeställning senare än 2023-12-01 medger ingen rätt till återbetalning.

Önskar ni göra en förfrågan eller bokning? Kontakta oss via info@fredensborg.com, 0492-306 00 eller via formuläret här! (Herrgårdsjulen kan ej bokas online).

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Vanliga frågor

Kan man boka för 1 natt?

Nej, detta är ett paketerbjudande som gäller för alla tre nätter och kan inte kombineras.

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.