Cykelpaket

Perfekt för paret eller kompisgänget

Varmt välkommen hit

För den som vill ha en aktiv semester lanserar vi nu vårt nya cykelpaket. Perfekt för paret eller kompisgänget som föredrar mountainbike eller gravelcykling.

Kombinera er semester med fysisk aktivitet. Njut av en härlig hotellvistelse med middag efter att ni cyklat runt till sevärdheter i Astrid Lindgrens hembygd. Välj mellan en runda på 32km, 52km, 76 km eller 100km med pauser vid några av våra mest rekommenderade sevärdheter.

Vårt cykelpaket inkluderar:

  • Hotellövernattning
  • Frukostbuffé
  • Kvällens fasta tvårättersmiddag med inslag av lokalt producerade råvaror
  • Bastu och bad i sjön Gissen
  • Digitala cykelkartor med rutter som besöker några väl utvalda sevärdheter
  • Möjlighet att låsa in cykeln
  • Tillgång till cykeltvätt och enklare cykelverktyg

Pris per person: 1600 kr

Tillägg extradygn 1095 kr per person, logi med frukost.

Enkelrumstillägg 345 kr per natt.

Observera att vi inte tillhandahåller cyklar.

Tillval:

  • Hundrum
  • Padel
  • Tennis

Bokningsvillkor: 

Vi erbjuder fri avbokning fram till tre dagar innan ankomst, förutsett att ingen förskottsbetalning har genomförts. För mer information vänligen se våra fullständiga villkor här: https://www.fredensborg.com/om-oss/villkor/.

Paketet är aktuellt med ankomstdag tisdag till lördag fram till den sista september.

Önskar ni göra en förfrågan eller bokning? Kontakta oss via info@fredensborg.com, 0492-306 00 eller via formuläret här!

Vanliga frågor

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.