Välkommen till Fredensborgs Herrgård!

Du kommer trivas hos oss !

Njut av en äkta herrgårdssemester hos oss på hotell med närhet till både golf, Astrid Lindgrens Värld och till den vackra naturen som omger herrgården. 

En mil söder om Vimmerby i Småland, där skogarna öppnar sig, ligger Fredensborgs Herrgård, en ståtlig herrgård (byggd 1875), vackert belägen, omgiven av Tobo Golfbana. Vårt hotell som ligger bara nån mil från Astrid Lindgrens Värld erbjuder familjepaket (logi/frukost), golfpaket, utmärkta konferens- och övernattningsmöjligheter, god mat i vår restaurang och en underbar miljö. Eller varför inte ett skönt avkopplande romantiskt dygn i mysig herrgårdsmiljö? Vi erbjuder flera färdiga boendepaket efter årstid och säsong till fördelaktiga priser.  

Läs mer om våra julbord >>

Julfirande >>

Nyårsfirande >>

Varmt välkomna till oss!

____________________________________________________________________________________________________

Givetvis har vi till följd av spridningsrisken för Covid-19 valt att vidta ett stort antal åtgärder för att trygga vistelsen hos oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer strikt. Vi kan erbjuda total avskildhet från andra gäster vad gäller boende, konferens och matsal. Vi vädrar mer och har utökat våra städrutiner för alla kontaktytor. Med dessa åtgärder skapar vi möjligheten att genomföra möten, hotell- och restaurangupplevelser hos oss på ett tryggt sätt. För mer information, vänligen läs mer här>> eller kontakta oss på info@fredensborg.com. 

 

 

Se vår broschyr >>