Fira en härlig Herrgårdsjul!

(Julfirandet är inställt – se nedan.)

Fira en riktig herrgårdsjul på Fredensborg med julgodis, julmat och allt annat som hör julen till. Låt oss skämma bort hela familjen. Här finns vedeldad badtunna och isvaksbad och efter julpromenaden brinner brasan inbjudande i våra vackra salonger. Programmet innehåller aktiviteter för alla. Knep & Knåp, musikunderhållning och julglögg på bryggan. Naturligtvis får vi besök av vår egen tomte som anländer till dansen runt granen med stor säck på ryggen. Lekrum för barn, biljard, filmrum och pingisrum finns om man vill aktivera sig på egen hand.

23-26 december 2020

Pris 4 795 kr/person (för barn 3-12 år gäller halva priset)
Priset inkluderar del i dubbelrum med helpension. Arrangemanget startar med middag 23/12 och avslutas med frukost den 26/12.

 

Vi är ledsna att behöva meddela att julfirandet på Fredensborgs Herrgård 2020 är inställt. Vi försökte in i det längsta att planera för distanseringsåtgärder, möjliga alternativ för julbordsbuffé etc, och vi hade kommit en bra bit på väg – men i takt med att tiden gått så har allt fler avbokat sin vistelse, och trots att det fanns en väntelista så valde vi ändå att ta det tuffa beslutet att inte genomföra arrangemanget detta år.

 

Riktlinjerna och restriktionerna är inte på vår sida, och även om allt hade kunnat genomföras ”lagligt” så känns detta ändå som det rätta att göra för allas bästa.

 

Vi hoppas alla ändå får en trivsam jul och ser fram emot ett bättre 2021.

Bokningsförfrågan