Astrid Lindgrens Värld

På sommaren fylls Fredensborg med glada familjer som besöker vårt hotell i Vimmerby och vår bygd främst tack vare Astrid Lindgrens Värld. Naturen runt vår herrgård är en riktig smålandsidyll och passar för barn med spring i benen.

Astrid Lindgrens Värld, denna fantastiska teaterpark där du får uppleva sagan på riktigt, lockar varje år nästan 500 000 besökare. För att kunna uppleva allt i lugn och ro i en eller två dagar samt lägga till andra besöksmål som finns här behöver man ett bra boende där man kan sova och äta gott. Fredensborgs Herrgård erbjuder familjer en underbar vistelse med övernattning i mysig herrgårdsmiljö.

Vi tillhandahåller inte entrébiljjetten till Astrid Lindgrens Värld. Ska ni besöka ALV måste ni köpa den själva. Vi tillåter fri avbokning fram till tre dagar innan er ankomst. Om bokningen är förskottsbetald tillkommer dock en återbetalningsavgift om 1000:-.

Köp biljetten själv på ALVs hemsida >>.

 

Priser logi/frukost 2023

Priserna avser rum med våningssäng/väggsäng inkl. logi och frukost.

  2 vuxna 1 barn 2 vuxna 2 barn 2 vuxna 1 barn 2 vuxna 2 barn
   16/5-10/7, 14/8-20/8 10/7-14/8
Per dygn

2.140 kr 2 390 kr 2.240 kr  2.490 kr 
2 dygn
4.280  kr 4 780 kr  4.480 kr 4.980 kr 

Tillägg för Dubbelrum Superior 100:-/natt, spjälsäng 100:-/natt, husdjur 250:- (Alla priser är inkl. moms).

Tillbaka på hotellet har barnen en egen lekpark. Vår badsjö, Gissen, ligger precis intill och inbjuder till härliga dopp. Båtar kan lånas gratis på hotellet. Dessutom finns möjligheter till minigolf, tennis, golf m.m.

Vår restaurang har alltid en meny som passar både stor och liten och sommartid kan man gärna sitta ner vid ett bord i herrgårdsparken så kan de vuxna sitta kvar lite längre och smälta maten när barnen leker intill.

Våra familjerum finns i markplan och det blir nära ut till vår herrgårdspark. Rummen är relativt små men det finns gott om plats på andra ställen både ute och inne på hotellet. 

Om ni vill göra en förfrågan - använd formuläret härintill. (Notera åldrarna på barnen i meddelanderutan.)

Välkomna !

Bokningsförfrågan