Astrid Lindgrens Värld

På sommaren fylls Fredensborg med glada familjer som besöker vårt hotell i Vimmerby och vår bygd främst tack vare Astrid Lindgrens Värld. Naturen runt vår herrgård är en riktig smålandsidyll och passar för barn med spring i benen.

Astrid Lindgrens Värld, denna fantastiska teaterpark där du får uppleva sagan på riktigt, lockar varje år nästan 500 000 besökare. För att kunna uppleva allt i lugn och ro i en eller två dagar samt lägga till andra besöksmål som finns här behöver man ett bra boende där man kan sova och äta gott. Fredensborgs Herrgård erbjuder fördelaktiga familjepaket med övernattning i mysig herrgårdsmiljö.

Med anledning av Covid19 höll Astrid Lindgrens Värld stängt 2020.  

 

 

Priser familjepaket logi/frukost 2020

I priset ingår logi och frukost. Våra paket med frukost kan även bokas online >>.

 

  2 vuxna 1 barn 2 vuxna 2 barn
Per dygn

1 890 kr 2 090 kr
2 dygn
3 780 kr 4 180 kr

 

Tillbaka på hotellet har barnen en egen lekpark. Vår badsjö, Gissen, ligger precis intill och båtar kan lånas gratis på hotellet. Dessutom finns möjligheter till minigolf, tennis, golf m.m.

Vår restaurang har alltid en meny som passar både stor och liten och sommartid kan man gärna sitta ner vid ett bord i herrgårdsparken så kan de vuxna sitta kvar lite längre och smälta maten när barnen leker intill.

Våra familjerum finns i markplan och det blir nära ut till vår herrgårdspark. Rummen är relativt små men det finns gott om plats på andra ställen både ute och inne på hotellet. 

(Om ni vill göra en förfrågan - använd formuläret härintill. (Notera åldrarna på barnen i meddelanderutan.)

Bokningsförfrågan