Astrid Lindgrens Värld

På sommaren fylls Fredensborg med glada familjer som besöker vår bygd främst tack vare Astrid Lindgrens Värld. Naturen runt vår herrgård är en riktig smålandsidyll och passar för barn med spring i benen.

Astrid Lindgrens Värld, denna fantastiska teaterpark där du får uppleva sagan på riktigt, lockar varje år nästan 500 000 besökare. För att kunna uppleva allt i lugn och ro i en eller två dagar samt lägga till andra besöksmål som finns här behöver man sova och äta gott. Fredensborgs Herrgård erbjuder fördelaktiga familjepaket med entré och övernattning i mysig herrgårdsmiljö.

Familjepaket till Astrid Lindgrens Värld 2017 
OBS! Exempel på paket för 2 vuxna och 2 barn (3-14 år) ser du här nedan. Kontakta oss för information om övriga kombinationer. I priset ingår logi, frukost och entré.
Våra paket med två dagars entré kan bokas online >>>

Försäsong 19/5 - 8/6 Högsäsong 9/6 - 27/8
1 dygn, (1 dags entré) 2840 3330
1 dygn, (2 dgr entré) 3210 3900

2 dygn, (1 dags entré) 4590 5210
2 dygn, (2 dgr entré) 4960 5780

Helger i september gäller försäsongens priser.

Tillbaka på hotellet har barnen en egen lekpark och vi gör även i ordning ett lekrum inomhus. Vår badsjö, Gissen, ligger precis intill och båtar kan lånas GRATIS på hotellet. Dessutom finns möjligheter till minigolf, tennis, golf m.m.

Vår restaurang har alltid en meny som passar både stor och liten och sommartid kan man gärna sitta ner vid ett bord i herrgårdsparken så kan de vuxna sitta kvar lite längre och smälta maten när barnen leker intill.

Våra familjerum finns i konferensdelens markplan och det blir nära ut till vår herrgårdspark. Rummen är relativt små men det finns gott om plats på andra ställen både ute och inne på hotellet. 

(Om ni vill göra en förfrågan - använd formuläret härintill. Notera i meddelanderutan om ni är intresserade av en eller två dagars entré på ALV samt ålder på barn.)

Bokningsförfrågan