Astrid Lindgrens Värld

På sommaren fylls Fredensborg med glada familjer som besöker vårt hotell och vår bygd främst tack vare Astrid Lindgrens Värld. Naturen runt vår herrgård är en riktig smålandsidyll och passar för barn med spring i benen.

Astrid Lindgrens Värld, denna fantastiska teaterpark där du får uppleva sagan på riktigt, lockar varje år nästan 500 000 besökare. För att kunna uppleva allt i lugn och ro i en eller två dagar samt lägga till andra besöksmål som finns här behöver man ett bra boende där man kan sova och äta gott. Fredensborgs Herrgård erbjuder fördelaktiga familjepaket med entré och övernattning i mysig herrgårdsmiljö.

 

Priser familjepaket 2018

OBS! Exempel på paket för 2 vuxna och 2 barn (3-14 år) ser du här nedan. Kontakta oss för information om övriga kombinationer. I priset ingår logi, frukost och entré.
Våra paket med två dagars entré kan bokas online >>>.


Försäsong
9 maj - 6 jun
Högsäsong
7 jun - 26 aug
Helger i september
31 aug - 23 sep
(fre-sön)  
2 dygn
(1 dag entré)

4 610 kr 5 230 kr 4 610 kr 
2 dygn
(2 dagar entré)
5 000 kr 5 820 kr 5 000 kr 
1 dygn
(1 dag entré)
2 860 kr  3 350 kr  2 860 kr 
 1 dygn
(2 dagar entré)
3 250 kr  3 940 kr  3 250 kr 

 

Tillbaka på hotellet har barnen en egen lekpark och vi gör även i ordning ett lekrum inomhus. Vår badsjö, Gissen, ligger precis intill och båtar kan lånas gratis på hotellet. Dessutom finns möjligheter till minigolf, tennis, golf m.m.

Vår restaurang har alltid en meny som passar både stor och liten och sommartid kan man gärna sitta ner vid ett bord i herrgårdsparken så kan de vuxna sitta kvar lite längre och smälta maten när barnen leker intill.

Våra familjerum finns i konferensdelens markplan och det blir nära ut till vår herrgårdspark. Rummen är relativt små men det finns gott om plats på andra ställen både ute och inne på hotellet. 

(Om ni vill göra en förfrågan - använd formuläret härintill. Notera i meddelanderutan om ni är intresserade av en eller två dagars entré på ALV samt ålder på barn.)

Bokningsförfrågan