Astrid Lindgrens Värld

På sommaren fylls Fredensborg med glada familjer som besöker vårt hotell i Vimmerby och vår bygd främst tack vare Astrid Lindgrens Värld. Naturen runt vår herrgård är en riktig smålandsidyll och passar för barn med spring i benen.

Astrid Lindgrens Värld, denna fantastiska teaterpark där du får uppleva sagan på riktigt, lockar varje år nästan 500 000 besökare. För att kunna uppleva allt i lugn och ro i en eller två dagar samt lägga till andra besöksmål som finns här behöver man ett bra boende där man kan sova och äta gott. Fredensborgs Herrgård erbjuder en underbar vistelse med övernattning i mysig herrgårdsmiljö.

Under sommaren 2021 kommer Astrid Lindgrens Värld sälja sina entrébiljetter själva (för att hålla reda på antalet personer enligt gällande restriktioner). Vi kan därför inte erbjuda biljetten i vårt pris, och ni måste alltså ordna med detta själva. Vi erbjuder dock kostnadsfri avbokning till dagen före ankomst om ni bokat rum och sedan inte fått tag på biljett (å andra sidan finns mycket annat att göra både hos oss och häromkring, så en missad biljett behöver inte vara skäl att inte komma och besöka oss :)

Boka biljetten själv på ALVs hemsida >>.

 

Priser logi/frukost 2021

Priset avser standard-/familjerum inkl. logi och frukost. Detta kan även bokas online >>

 

  2 vuxna 1 barn 2 vuxna 2 barn
Per dygn

1 890 kr 2 090 kr
2 dygn
3 780 kr 4 180 kr

 

Tillbaka på hotellet har barnen en egen lekpark. Vår badsjö, Gissen, ligger precis intill och inbjuder till härliga dopp. Båtar kan lånas gratis på hotellet. Dessutom finns möjligheter till minigolf, tennis, golf m.m.

Vår restaurang har alltid en meny som passar både stor och liten och sommartid kan man gärna sitta ner vid ett bord i herrgårdsparken så kan de vuxna sitta kvar lite längre och smälta maten när barnen leker intill.

Våra familjerum finns i markplan och det blir nära ut till vår herrgårdspark. Rummen är relativt små men det finns gott om plats på andra ställen både ute och inne på hotellet. 

Om ni vill göra en förfrågan - använd formuläret härintill. (Notera åldrarna på barnen i meddelanderutan.)

Välkomna !

Bokningsförfrågan