Våra paket

Boendepaket efter årstid och säsong till fördelaktiga priser

Varmt välkommen hit

Vi har förberett och plockat ihop flera boendepaket efter årstid och säsong till fördelaktiga priser. Familjepaket till Astrid Lindgrens Värld (logi/frukost), golfpaket med spel på Tobo golfbana och en massa andra traditionella firanden finns i menyn. Eller varför inte en inspirerande konferens i mysig herrgårdsmiljö? Kom och besök oss! Du är väntad!

Höstbuffé och quiz

Lördagen den 21 oktober öppnar vi upp herrgården för ett mysigt höstarrangemang. Njut av en drink framför brasan i salongen och höstbuffé med smaker från Småland. Kvällen avslutas med en trevlig frågesport av Jens med Nöje.

Höstgolf

Från 1 285kr/dygn inkl greenfee
Det här är ett paket för er som ännu inte känner er klara med golfsäsongen och som önskar bege er ut på banan under hösten. Fredensborgs Herrgård erbjuder nu höstens golfpaket ”bo 3 nätter – betala för 2!”.

Julbordspaket

Från 1 475kr/person
Boka årets julbord hos oss och kombinera det med en övernattning på vår mysiga herrgård. Njut av god mat och dryck i stämningsfull miljö tillsammans med familj och vänner.

Mord på Herrgården

Från 2 070kr/person
Upplev denna uppskattade komedi av Mordteatern som garanterat slutar i ond, bråd död!

Cykelpaket

Från 1 600kr/person
För den som vill ha en aktiv semester lanserar vi nu vårt nya cykelpaket. Perfekt för paret eller kompisgänget.

Golfpaket

från 1 285kr/dygn inkl greenfee
Tobo Golfklubbs vackra 18-håls golfbana ligger i Vimmerby, Småland och omger Fredensborgs Herrgård. För den som är golfsugen erbjuder vi golfpaket med hotellövernattning, frukost/halvpension och greenfee.

Herrgårdsjul

Från 6 495kr/person
Fira en riktig herrgårdsjul på Fredensborg med julgodis, julmat, julotta och allt annat som hör julen till. Låt oss skämma bort hela familjen.

Nyårsfirande

Från 2 350kr/person
Avsluta året med en riktigt trevlig nyårshelg på vintervackra hotell Fredensborgs Herrgård! Vi serverar en härlig nyårssupé med bubblande drycker och avslutar kvällen med musik.

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.