Julbordspaket

Boka årets julbord hos oss och kombinera det med en övernattning på vår mysiga herrgård. Njut av god mat och dryck i stämningsfull miljö tillsammans med familj och vänner.

Varmt välkommen hit

Smygstarta julfirandet med en boende i mysig herrgårdsmiljö!
Njut av vårt traditionella julbord som står uppdukat i våra salonger, ett bastubad nere vid sjön Gissen, promenader i våra vackra omgivningar och en härlig frukostbuffé. Julen är vår favorithögtid och vi gör allt för att du som gäst ska känna dig som hemma hos oss.

Vårt julbordspaket inkluderar:

  • Hotellövernattning
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till sjöbastu
  • Glöggmingel
  • Vårt traditionella julbord
  • Underhållning av trubadur

Paketpriset gäller följande datum 2023:

  • 25-26 november
  • 2-3 december
  • 9-10 december
  • 16-17 december


Pris för vuxen person: 1 475kr (Pris för barn 3-12år gäller halva priset)
Enkelrumstillägg: 345kr

Kontakta oss för mer information och bokning.
0492-30600
info@fredensborg.com

Alla evenemang

Mord på Herrgården

Upplev denna uppskattade komedi av Mordteatern som garanterat slutar i ond, bråd död!
Fredag 3 nov
Från 2 070 kr per person

Julbordspaket

Boka årets julbord hos oss och kombinera det med en övernattning på vår mysiga herrgård. Njut av god mat och dryck i stämningsfull miljö tillsammans med familj och vänner.
25-26/11, 2-3/12, 9-10/12, 16-17/12
Från 1 475kr/person

Herrgårdsjul!

Fira en riktig herrgårdsjul i dagarna tre på Fredensborg med julgodis, julmat, julotta och allt annat som hör julen till.
23-26 december 2023
Från 6 495 kr/vuxen

Nyårsfirande

Avsluta året med en riktigt trevlig nyårshelg på vintervackra hotell Fredensborgs Herrgård!
31/12 2023 – 1/1 2024
Från 2 350 kr/person

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.