Personuppgiftspolicy

Varmt välkommen hit

EU:s nya och strängare dataskyddsförordning (GDPR) ersätter den tidigare svenska personuppgiftslagen (PuL). Syftet med förordningen är att skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU vilket ska underlätta för företag att verka på unionens inre marknad. Den ställer högre krav på oss som näringsidkare där vårt ansvar och skyldigheter förtydligas och utökas och rättigheter för den enskilde stärks när det gäller personlig integritet. 

Fredensborgs Herrgård jobbar bland annat med telefonbokning samt onlinebokning där vi ber om vissa personuppgifter såsom namn, adress, telefon och mailadress. Dem lägger vi in i vårt hotellsystem för att kunna göra din bokning, ge dig bra service, information och erbjudande från våra hotell och restauranger. 

Varför samlar vi in dina personuppgifter? 
Insamlingen av personuppgifter sker först och främst för att vi ska kunna genomföra en bokning av er vistelse i form av hotellrum, konferens eller bordsbokning. Uppgifterna vi tillhandahåller hjälper oss att kunna leverera den bästa av service från första bokningstillfälle till ankomst och sedan avresa. Vi använder också uppgifterna till bland annat: 
– Kommunikation och kundbemötande i form nyhetsbrev med information om erbjudande.
– Riktad marknadsföring genom sociala medier såsom Facebook och Instagram samt mail och telefonsamtal. Du har alltid möjligheter som registrerad att välja bort ovanstående kommunikation och marknadsföring genom att klicka på länk i mailutskick, avregistrera prenumerationen eller sluta följa oss. 

Hur tar vi hand om dina uppgifter?
Dina uppgifter lagras i vårt hotellsystem och finns tillgängligt för våra anställda. Receptionisterna och våra bokare använder dem för att kunna kontakta er innan ankomst, för att bistå med hjälp och kunna svara på frågor. Uppgifterna underlättar vid nästa bokningstillfälle då vi kan ta fram förgående vistelses upplägg och prissättning. 
Dina uppgifter sparar vi så länge du är okej med det och vill att vi ska tillhandahålla dem. Vi uppdaterar våra register så att eventuella äldre, inaktiva och tidigare önskade borttagna uppgifter inte längre följer med. 

Hur tillmötesgår vi era rättigheter?
Ni kan när som få: 
– tillgång till era personuppgifter. 
– felaktiga personuppgifter rättade
– få personuppgifter raderade 
– invända mot att personuppgifterna används för direkt- eller riktad marknadsföring 
– invända mot att personuppgifterna används automatiserad profilering och/eller beslutsfattande

Vid frågor eller önskemål, vänligen kontakta oss på telefon 0492-306 00 eller mail info@fredensborg.com.

Om vi inte hör av från er tolkar vi er tystnad som ett godkännande av våra villkor.

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.