Lediga jobb

Nu söker vi personal till sommaren 2021!
Inför sommarsäsongen 2021 söker vi personal till herrgårdens reception, restaurang, kök samt städpersonal. Skicka in din ansökan redan nu med cv, personligt brev samt referenser. Möjlighet finns till förlängd anställning för rätt kandidat.
Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF. 
Mailadresser till våra olika avdelningar hittar du nedan. 

Receptionen 

Vi söker dig som är serviceinriktad, tillmötesgående och flexibel. Det är viktigt att du snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenheter är meriterande, men framförallt lägger vi stor vikt på din personlighet. 

Skicka din ansökan till:  carina@fredensborg.com

 

Restaurangen & Köket

Vi söker dig som är serviceinriktad och stresstålig. Nöjda gäster är ditt mål. Sommartid serverar vi À la carte och vår restaurang består mestadels av turister så som barnfamiljer och golfare. Tidigare erfarenheter är meriterande, men framförallt lägger vi stor vikt på din personlighet.

Skicka din ansökan till: lena.ernberg@fredensborg.com (restaurang)
         koket@fredensborg.com (kök)

 

Städ 

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och noggrann. Du ska ha kunskaper i städning och känsla för kvalitet. Du kan arbeta självständigt men har även god förmåga att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Skicka din ansökan till: stadet@fredensborg.com

 

Intervjuer och anställningar sker löpande i takt med att vi finner passande sökanden.

 Välkommen med din ansökan!