Mat och dryck

Välkommen hit

Vi vet att mat och dryck är en viktig del när man ska konferera och som konferensgäst på Fredensborg serveras du näringsriktiga och välsmakande måltider som vårt kök tillagar av lokal- och närproducerade råvaror. Under konferensen finns det alltid friskt vatten och annat smått och gott i lokalen, samt tillgång till färsk frukt.

I våra konferenspaket ingår förmiddags- och eftermiddagskaffe med tillbehör samt lunch och för övernattande gäster en 2-rätters middag och även frukost. Vår restaurang har fullständiga rättigheter och föreslår er gärna ett vin- eller ölpaket till middagen. 

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.