Aktiviteter

Fredensborgs Herrgård erbjuder en mängd olika aktiviteter för konferensgrupper. Här följer några exempel:

Vårt Biljardbord och vår Dart finns tillgängligt hela tiden (förutom under julbordstider) för Er i vårt sällskapsrum Bullerbyn.

Studiebesök på Åbro/Ölprovning: I Vimmerby finns ett av Sveriges modernaste bryggerier. Här kan ni göra ett trevligt studiebesök med rundvandring och visning eller boka en egen ölprovning där ni får lära mer om tillverkning och ölsorter över hela världen.

Grillkväll vid sjön Gissen: Sitt nere vid sjön och njut av en ljummen höstkväll med utsikt över Gissen! Vi grillar en fin köttbit, som serveras med exempelvis bakad potatis, dressingar och sallad. Ett trevligt middagsalternativ som uppskattas mycket av våra gäster.

Sjöbastu: Nere vid sjön finns vår populära sjöbastu. Där kan ni sitta på bryggan och njuta av utsikten, bada bastu och även svalka er i sjön Gissen. Vi ordnar gärna med förfriskningar och tilltugg som väntar på er. En aktivitet som med fördel kan kombineras med Grillkväll. Under lågsäsong måste bastun förbokas.

Vedeldad badtunna: Vid sjön finns också vår vedeldade badtunna som vi värmer upp för er. Kanske extra skönt då temperaturen är lite lägre eller vintertid då vi också hugger upp hål i isen för vinterbad för den modige.

Bastu & Relax: I konferensannexet finner ni en dam- och herrbastu med tillhörande relaxrum. En värmande aktivitet som brukar leda till en uppsluppen stämning. Vi ordnar gärna med förfriskningar och tilltugg efter önskemål. Under lågsäsong måste bastun förbokas.

Musik/Quiz: Om ni vill kan vi ordna musik till gruppen i form av musikquiz, trubadur, dansorkester eller discjockey som underhåller på kvällen, eller varför inte anlita en stand-up comedian. Ni bestämmer prisklass.

Golflektion: Här finns det möjlighet att förbättra ert golfspel eller en prova-på-aktivitet. Vi hjälper gärna till med att ordna ert golfarrangemang tillsammans med Tobo GK:s golfpro. 

Äventyr: Vi har också tillsammans med Adventura ett antal fler förslag på konferensaktiviteter i både lugnare och häftigare former. Se pdf på färdiga förslag eller inspireras av Adventuras hemsida.


Aktiviteterna bör bokas i god tid före ankomst.
Kom gärna med egna förslag, vi kan genomföra det mesta!