Kom hit och konferera!

En konferens på Fredensborg (nära Vimmerby, Småland) ska vara en upplevelse. Våra konferenslokaler anpassas utifrån dina behov och våra salonger inbjuder till pauser i gemytlig herrgårdsmiljö. Tillsammans med goda och näringsriktiga måltider hjälper vi dig att genomföra en effektiv konferens.

Fredensborg har 50 hotellrum och konferenslokaler som rymmer upp till 130 personer (biosittning) och grupprum för upp till 16 pers. Trådlöst Internet (wifi), whiteboard-tavla, PC-projektor, blädderblock, anteckningsblock, pennor, isvatten och frukt finns som standard. TV-video, diaprojektor, bandspelare och mikrofon/högtalare finns att tillgå på begäran, utan extra kostnad.

Priser för dagkonferens och övernattande konferens finns här ».

(Vi kan givetvis sätta ihop konferenspaket helt enligt dina önskemål).

Walk and Talk-konferens - ett nytt sätt att mötas. Läs mer »

Kreativ(are) konferensmiljö - ett alternativ för den mindre gruppen (2-10p). Läs mer »

 

Vi är stolta medlemmar av Svenska Möten.

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Fredensborgs Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. 

Fredensborgs Herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

 

Elektronisk deltagarhantering

 Få tid över till annat med tjänsten för deltagarhantering! Vi vet att det är mycket att tänka på och hålla reda på inför större möten och evenemang, men även för de mindre mötena. Men Svenska Mötens registreringssystem och deltagarhantering följer du dina deltagare under hela arrangemanget - från inbjudan, via en egen webbsida med en smidig anmälningsfunktion, hantering på plats, betalningslösning till utvärdering på plats.

Fördelar med elektronisk deltagarhantering:
- En skräddarsydd, webbaserad arrangemangssida
- Utskick av inbjudningar
- Verktyg för deltagarregistrering
- Smidig betalningslösning
- Deltagarregistrering på plats inkl. hantering av namnbrickor
- Kommunikation med deltagarna innan, under och efter mötet
- Uppföljning - återkoppling från deltagarna

Varför ska du använda denna tjänst?
Därför att du får mer tid att fokusera på innehållet i mötet när du låter oss ta hand om det administrativa. Vi håller i all support och allt administrativt arbete kring anmälan och webbplatsen. Vilket ger dig tid över till annat. 

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!