Konferens

Välkommen hit

Kom hit och konferera!

En konferens på Fredensborg (nära Vimmerby, Småland) ska vara en upplevelse. Våra konferenslokaler anpassas utifrån dina behov och våra salonger inbjuder till pauser i gemytlig herrgårdsmiljö. Tillsammans med goda och näringsriktiga måltider hjälper vi dig att genomföra en effektiv konferens.

Fredensborg har 45 hotellrum och konferenslokaler som rymmer upp till 130 personer (biosittning) och grupprum för upp till 16 pers. Trådlöst Internet (wifi) eller sladdansluten uppkoppling, whiteboard-tavla, PC-projektor, blädderblock, anteckningsblock, pennor, isvatten och frukt finns som standard. Mikrofon/högtalare finns att tillgå på begäran, utan extra kostnad. (Vi ser gärna att gruppen medtager egen kamerautrustning om sådan önskas, och vi hjälper gärna till med inkoppling till vår storbildsprojektor).

Priser för dagkonferens och övernattande konferens finns här ».

(Vi kan givetvis sätta ihop konferenspaket helt enligt dina önskemål).

Walk and Talk-konferens – ett nytt sätt att mötas. Läs mer »

Vi är stolta medlemmar av Svenska Möten.

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Fredensborgs Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. 

Fredensborgs Herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Våra rum

På hotellet finns 45 rum belägna i en charmig herrgårdsmiljö endast ett stenkast utanför Vimmerby. Vi har standardrum med dubbelsäng, dubbelrum superior, minisvit, familjerum och long stay.

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.