Bröllop

Bjud dina gäster till herrgårdens varma och levande miljö med den omgivande vackra parken som inramning. Fredensborgs Herrgård, Vimmerby, Småland är en fantastisk plats för bröllop och andra festarrangemang. 
Vi vet hur man gör högtidsstunden till ett minne för livet och möjligheterna är många och att göra festen personlig och minnesvärd för alla deltagare.
Vi arrangerar bröllopsfester under årets alla månader och beroende på vilken säsong Ni önskar boka, presenterar vi gärna våra möjligheter och förslag både med och utan övernattning på hotellet.

Vigsel

Vår erfarenhet säger oss att varje bröllop är unikt, därför diskuterar vi fram den bästa lösningen för just Er.
Vi står gärna till tjänst med att boka vigselförrättare om ni önska viga er i vår egen vackra miljö. Kanske lockar det med en vigsel framför brasan i vår salong, i vår vackra park eller nere vid vår sjö Gissen med golfbanorna precis intill. Möjligheterna är många, kontakta oss gärna med era ideér eller för en offert.  
Önskar ni vigsel i kyrkan, föreslår vi Pelarnes vackra träkyrka från 1100-talet som är belägen ca 1 mil från herrgården och vägen dit är bara den värd resan. Ni åker genom ett riktigt slingrande Småländskt landskap med röda små stugor och ängar längs väger, precis som i Astrid Lindgrens sagovärld...

Middag

Vi baserar vår matlagning på närproducerade råvaror och varierar menyn efter säsong. Bröllopsmenyn bestämmer vi tillsammans efter era önskemål och vår erfarenhet.

Restaurangen i herrgårdsdelen är en perfekt lokal med lite äldre stuk som har plats för ca 60 gäster.

Pippi Långstrump är vår konferenslokal som med enkla medel kan förvandlas till en strålande middagslokal med plats för 110 gäster.

Boende 

Bor gör ni mycket förmånligt hos oss i samband med bröllop. Vi har 45 rum som kan användas både som enkel- och dubbelrum. Flera av rummen kan också göras om till familjerum.
Under perioderna Januari-april samt oktober-november, finns det möjlighet att abonnera hela vår herrgård till ert bröllopsarrangemang. Varför inte passa på att göra ert bröllop till en uppskattad weekend där ni får tid att umgås redan innan den stora dagen. Vi har en sjöbastu som står till fritt förfogande för våra gäster. Boka gärna till någon aktivitet såsom vedeldad badtunna vid sjön eller vinprovarlek i valvet. Dagen efter bröllopet kan ni uppgradera frukosten till en längre brunch förslagsvis med presentöppning  som ett perfekt avslut på helgen. 

Se våra olika paket till vänster.

Kontakta vår restaurangchef på tel. 0492-306 00 
för en förutsättningslös diskussion!