Bokningsförfrågan boendepaket

Kontakta oss på e-post eller telefon 0492-306 00 (eller via formuläret här nedan) om du har några frågor eller vill göra en bokningsförfrågan av något av våra prisvärda boendepaket.

Här kan du göra en bokningsförfrågan på vårt populära golfpaket.

Här kan du läsa mer om våra olika boendepaket.

Genom att klicka på ”Skicka” godkänner du att vi lagrar dina uppgifter i syfte att kunna besvara dig på din bokningsförfrågan.

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.