A la carte

FÖRRÄTTER Varmrökt lax- och äppelmousse serveras med dillaioli på rostat naturjäst surdegsbröd från Värdshuset 2 och picklad kålrabbi 138:- Tartar på saltabakad rödbeta med pepparrotscrème, friterad kapris och het citronvinegrette122:- HUVUDRÄTTER Lågtempererat dovhjortsinnanlår serveras med sellericrème, rödvinssauté med sidfläsk, hasselnötter, kantareller, färskpotatis och picklad gulbeta325:- Lättrimmad halstrad röding serveras med ramslöksemulsion, dillkokt färskpotatis samt smörbrynta knippemorötter […]

Golf

Alldeles intill oss finner du den fina 18-hålsbanan Tobo GK. Det är en omväxlande park- och skogsbana som erbjuder många fina hål, bl a det 5:e ut mot sjön Gissen. Hålet är ett av Sveriges mesta hole-in-one hål.

Padel & tennis

Spela padel eller tennis på Fredensborgs Herrgård på våra fina banor belägna i herrgårdsparken. Vi har två fina padel-dubbelbanor och vi hälsar dig varmt välkommen att boka någon av dessa. Bokning och betalning sker via www.matchi.se.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.